GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας στη Ρόδο - Τι αποκαλύπτει βίντεο-ντοκουμέντο

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο κα...

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο και να αποκαλύψουν πώς κόπηκε το νήμα της ζωής της 21χρονης.

Η άτυχη φοιτήτρια που σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής σε ένα δύσβατο σημείο, το οποίο επισκέπτονται κυρίως ψαράδες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της που επικαλείται τον ιατροδικαστή, η 21χρονη έφερε ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό και εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της. Το στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση της σορού ήταν ένα τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου που είχε στο πόδι της.

Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως πώς για γιατί η 21χρονη βρέθηκε μέσα στη νύχτα και εκτός τουριστικής περιόδου στη συγκεκριμένη περιοχή. Αν τελικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για έγκλημα, αμέσως γεννάται το ερώτημα εάν το φονικό έγινε εκεί ή κάπου αλλού και η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο εν λόγω σημείο από τον δράστη χωρίς τις αισθήσεις της ή και νεκρή.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στο οποίο η κοπέλα φαίνεται να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή έγινε την Τρίτη και έπειτα τα ίχνη της χάθηκαν έως την Παρασκευή, οπότε και βρέθηκε νεκρή.

Η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης φοιτήτριας περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα διαπιστώσει εάν η 21χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι τρία άτομα έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν υπήκοο Αλβανίας που ήταν από τα τελευταία πρόσωπα που είδαν ζωντανή την 21χρονη. Οι έρευνες επικεντρώνονται στα άτομα με τα οποία είχε επαφές τις τελευταίες της στιγμές, ενώ φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση