GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας: Όσο η πολιτεία αφήνει χαραμάδες ανοχής, τόσο αυτοί οι κύκλοι θα αποθρασύνονται

«Γίναμε μάρτυρες μαζί με όλο το Πανελλήνιο άλλης μιας άνανδρης και ύπουλης ενέργειας από νοσηρούς κύκλους που αναζητούν θύματα σε ανυποψί...

«Γίναμε μάρτυρες μαζί με όλο το Πανελλήνιο άλλης μιας άνανδρης και ύπουλης ενέργειας από νοσηρούς κύκλους που αναζητούν θύματα σε ανυποψίαστους πολίτες και εργαζόμενους αστυνομικούς, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα σκαλιά του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και προσθέτει: 
«Αυτοί οι κύκλοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν υπολογίζουν ούτε την κατάνυξη αυτών των Άγιων ημερών, ούτε την συμβολικότητα του χώρου. Διακατέχονται μόνο από αισθήματα μισαλλοδοξίας και ανομίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σπέρνουν φόβο και κλίμα τρομοκρατίας. Με άγνωστα κίνητρα αλλά με ανθρωποκτόνες επιδιώξεις προσπαθούν να στερήσουν την ελευθερία των πολιτών, δημιουργώντας ανασφάλεια σε κάθε τους βήμα. Επιπλέον στον ευρύτερο σχεδιασμό τους βρίσκονται και οι συστηματικές ¨επισκέψεις¨ των εργαζόμενων αστυνομικών στα νοσοκομεία και όχι μόνο. Έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου επανειλημμένως για τις κλιμακούμενες ενέργειες αυτών των κύκλων με τις δεκάδες επιθέσεις κατά αστυνομικών και Αστυνομικών Τμημάτων με κίνδυνο να κατηγορηθούμε ότι είχαμε συντεχνιακή διάθεση. Τώρα ο κύκλος του φόβου διευρύνεται παντού, σε κάθε πιθανό σημείο κοινωνικής δραστηριότητας. Στα Αστυνομικά Τμήματα, σε σπίτια δικαστών, στις κτηριακές εγκαταστάσεις των ΜΜΕ, στις εκκλησίες…….. Αύριο άραγε που;».
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Όσο η πολιτεία αφήνει χαραμάδες ανοχής, τόσο αυτοί οι κύκλοι θα αποθρασύνονται. Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει απερίσπαστη και ανεμπόδιστη να κάνει τη δουλειά της, ώστε η υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να καταδικαστούν άπαξ και δια παντός. Άλλωστε έχουν καταδικαστεί ήδη, από τη συντριπτική πλειοψηφία της δημοκρατικής και υγιούς κοινωνίας. Πρέπει επίσης η πολιτεία να θεσμοθετήσει την επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος χωρίς αναστολές και αστερίσκους. Ο μακρύς κατάλογος θυμάτων δεν χωράει άλλους.
Η Ένωση Αθηνών στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου συναδέλφου που νοσηλεύεται στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. και παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του, η οποία ευτυχώς εξελίσσεται ικανοποιητικά. Επίσης εύχεται καλή ανάρρωση και στον ανυποψίαστο νεωκόρο, θύμα επίσης της επίθεσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση