GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η σύντροφος του πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τις... οικογενειακές φωτογραφίες - ΦΩΤΟ

Ένταση προκαλούν οι οικογενειακές φωτογραφίες που βγάζει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τα παιδιά της και τον πρώην της. Ο Σκοτ Ντίσικ έχ...

Ένταση προκαλούν οι οικογενειακές φωτογραφίες που βγάζει η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τα παιδιά της και τον πρώην της. Ο Σκοτ Ντίσικ έχει προχωρήσει στη ζωή του και έχει σχέση με τη Σοφία Ρίτσι η οποία αν και βρίσκεται στο πλευρό του δεν ε΄χει θέση στις οικογενειακές στιγμές του με τα τρία παιδιά που απέκτησε με την Κόρτνεϊ.

Η 20χρονη όταν είδε στα social media της φωτογραφίες του συντρόφου της με την πρώην του ντυμένη με σέξι φόρεμα και ακόμη πιο σέξι πόζα φαίνεται πως έπαθε ένα πανικό. Όπως θεωρεί, η κόρη του Λάιονελ Ρίτσι, αυτές οι πόζες δείχνουν ασέβεια προς την ίδια.

Η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιαν ανε΄βασε την καυτή της πόζα στο instagram γράφοντας "συγκηδεμόνες" αναστατώνοντας τη Ρίτσι η οποία σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον αισθάνεται άβολα με αυτές τις αχρείαστες φωτογραφίες και τις θεωρεί αγενείς και απρεπείς προς το πρόσωπό της. "Μακάρι η Κόρτνεϊ να άφηνε ήσυχο τον άνδρα της" αναφέρουν οι πηγές της Ρίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση