GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο- Δύο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Ελασσόνας, όταν ένα ασθενοφόρο συγκρούστηκε με Ι.Χ. Σύμφωνα με ...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Ελασσόνας, όταν ένα ασθενοφόρο συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ασθενοφόρο που είχε ξεκινήσει από την Ελασσόνα για να παραλάβει περιστατικό από το Σαραντάπορο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μάρκας bmw στο οποίο επέβαινε ο οδηγός – μεγάλης ηλικίας – και μία γυναίκα. Το συμβάν έγινε στο “Χάνι του Χατζηγώγου”.

Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι του οχήματος, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι βγήκαν οι δύο επιβαίνοντες του άλλου οχήματος. Η γυναίκα με άλλο επιβατικό αυτοκίνητο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Το επίσης θετικό στην ιστορία, είναι πως σήμερα ευτυχώς υπήρχε και δεύτερο διαθέσιμο ασθενοφόρο στην Ελασσόνα, το οποίο ξεκίνησε για να παραλάβει από το Σαραντάπορο τον ασθενή.

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση