Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 5o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

  Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια της φοιτήτριας για τις χυδαίες αναρτήσεις

  Στη Δικαιοσύνη για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media εις βάρος της 21χρονης φοιτήτριας προσφεύγει η πολιτική αγωγή της οικογένειάς της.

  Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένει την υποβολή νομότυπης έγκλησης από την οικογένεια προκειμένου να αρχίσει νέα και αυτοτελής έρευνα για ποινικό κολασμό όλων εκείνων που πίσω από την ανωνυμία των social media με τη χρήση troll λογαριασμών αλλά και ορισμένοι επωνύμως, επιχείρησαν με χυδαίες αναρτήσεις να αμαυρώσουν την εικόνα της με άθλιους χαρακτηρισμούς, ενώ οι έρευνες για τον αδόκητο χαμό της βρίσκονταν σε εξέλιξη, σύμφωνα με τη "Δημοκρατική της Ρόδου".

  Ο πατέρας της φοιτήτριας Ιωάννης Τοπαλούδης έχει ήδη αιτηθεί σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον των λιμενικών που διενήργησαν την προανάκριση για το έγκλημα την άσκηση ποινικής δίωξης και τη διενέργεια σχετικής έρευνας για τον εντοπισμό τους, πλην όμως δεν είχε υποβληθεί το σχετικό παράβολο για να επιληφθούν νομίμως οι Αρχές καθώς τα αδικήματα που τελέστηκαν δεν διώκονται αυτεπαγγέλτως.

  Την Πέμπτη, ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε στη «Δημοκρατική» ότι αναμένει και μάλιστα άμεσα να υπογραφεί από την οικογένεια νέα εξουσιοδότηση προς τούτο και θα υποβάλει νέα μήνυση για να κινηθεί η έρευνα με μέριμνα των αστυνομικών – ερευνητών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

  «Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή».

  Πηγή: dimokraitki.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια της φοιτήτριας για τις χυδαίες αναρτήσεις Rating: 5 Reviewed By: Press- gr