GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποιοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλαν μεγάλο στοίχημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο

«Φωτιές» στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sun». Σύμφωνα μ’ αυτό δύο παίκτες των «μπέμπη...

«Φωτιές» στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sun». Σύμφωνα μ’ αυτό δύο παίκτες των «μπέμπηδων» στοιχημάτισαν μεταξύ τους για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Κι όμως δεν είναι ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε κακή σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Είναι δύο Νοτιοαμερικανοί. Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, Αλέξις Σάντσες, έβαλε στοίχημα... 22 εκατομμυρίων ευρώ με τον Αργεντινό αμυντικό, Μάρκος Ρόχο για την απομάκρυνση του Μουρίνιο. "Στο είπα. Η υπομονή είναι αρετή. Ρόχο, μου χρωστάς 22.000 ευρώ", έγραψε στο γκρουπ που έχουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο WhatsApp.

Όμως ο Άλεξις Σάντσες πέρασε στην αντεπίθεση και «επιτέθηκε» στην εφημερίδα υποστηρίζοντας ότι το δημοσίευμα της είναι αναληθές. «Αυτό είναι ψέμα! Ο Ζοσέ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έχω μόνο ευγνωμοσύνη σε αυτόν. Είμαστε πραγματικά μια ενωμένη (United) ομάδα. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σεβασμός. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Καλή τύχη αύριο οικογένεια», ανέφερε ο Χιλιανός άσος στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση