GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομιλία του Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού - "Ιστορική νίκη, πάρτε το πρωτάθλημα" - ΒΙΝΤΕΟ

Της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη χαίρει το ρόστερ...του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνεχάρ...

Της απόλυτης εμπιστοσύνης του Βαγγέλη Μαρινάκη χαίρει το ρόστερ...του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνεχάρη στα αποδυτήρια τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πρόκριση κόντρα στη Μίλαν, λέγοντας πως η ομάδα του Πειραιά είναι μεγάλη οικογένεια, ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε:

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους. Ήταν μία μεγάλη νίκη αλλά και μία σπουδαία απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επίσης ήταν πιο η πιο ιστορική νίκη και η μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρω πως είχαμε τις δυσκολίες μας αλλά είμαστε εδώ όπως το έχω δει αυτό και για πολλούς από εσάς. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Όταν πανηγυρίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και το έχω δει πολλές φορές και μου αρέσει.

Επομένως αυτό που θέλω από εσάς πρωτίστως είναι να ξέρετε πως είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάνετε από κανέναν. Να έχουμε μόνο νίκες. Και πιστεύω πως εφόσον γίνει αυτό θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να γίνουμε πρωταθλητές. Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς αλλά και τον προπονητή σας που έχει προσπαθήσει για το καλύτερο. Όλους επίσης που είναι στο τεχνικό επιτελείο και όσοι είναι γύρω σας. Είμαστε όλη μία οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση