GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοιτητές καθάρισαν τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κάλεσμα του κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Θεόδωρου Γιάγκου ανταποκρίθηκαν φοιτητές της Σχολής, οι οποίοι έσπευσαν στο χώρο ...

Στο κάλεσμα του κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Θεόδωρου Γιάγκου ανταποκρίθηκαν φοιτητές της Σχολής, οι οποίοι έσπευσαν στο χώρο της Κοσμητείας, προκειμένου να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών, που υπέστη το κτίριο της Θεολογικής, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης.

Δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο Δ της Σχολής και σε συνεργασία με τους προέδρους των δυο τμημάτων της Σχολής χωρίστηκαν σε ομάδες.

Φοιτητές, μεταπτυχιακοί, και υποψήφιοι διδάκτορες φόρεσαν γάντια και πήραν πανιά στα χέρια για να καθαρίσουν τα θρανία, να σβήσουν συνθήματα που ήταν γραμμένα στους τοίχους και να βοηθήσουν σε συνεργασία με το προσωπικό τεχνικών υπηρεσιών στην αποκατάσταση των ζημιών.

«Είναι πολύ παρήγορο ότι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι φοιτητές μας και πολλοί από αυτούς βρίσκονται σήμερα εδώ θεωρώντας ότι η σχολή είναι δεύτερο σπίτι τους» δήλωσε ο αναπληρωτής κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, Συμεών Πασχαλίδης.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανοίξει η Σχολή πιο γρήγορα. Βλέπουμε ότι το Πανεπιστήμιο γίνεται ένας χώρος, που είναι άντρο παρανομίας και εγκληματικότητας και ίσως για αυτό πολλοί να αδιαφορούν», τόνισε ο μεταπτυχιακός φοιτητής της Θεολογικής, Γιώργος Δαγκλής.

Σημειώνεται ότι μετά τις φθορές που προκλήθηκαν στη Θεολογική, η Σχολή θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Τετάρτη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση