GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση γάμου - εφιάλτης - Το μονόπετρο κατέληξε στον... υπόνομο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο αισθηματικής κομεντί (και ίσως τελικά γίνει), αλλά είναι αληθινή. Ο Τζον Ντρέναν έκανε πρότ...

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο αισθηματικής κομεντί (και ίσως τελικά γίνει), αλλά είναι αληθινή. Ο Τζον Ντρέναν έκανε πρόταση γάμου στο Σέντραλ Παρκ στην αγαπημένη του Ντανιέλα, όμως ενώ περπατούσαν στην Times Square, το μονόπετρο -που μάλλον της ήταν μεγάλο- γλίστρησε από το δάχτυλο της κοπέλας και έπεσε μέσα από τη σχάρα.

Το σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος και άρχισε ένα «κυνηγητό» για το μυστηριώδες ζευγάρι, αφού τελικά το δαχτυλίδι βρέθηκε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι κατάφερε να ταυτοποιήσει και να εντοπίσει το ζευγάρι, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Τζον και η Ντανιέλα βρίσκονταν ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής στη Βρετανία.

po

Στα πλάνα από τις κάμερες το ζευγάρι φαίνεται να έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο και να κοιτάζει μέσα από τη σχάρα προσπαθώντας να εντοπίσει πού βρίσκεται το κόσμημα. Τελικά, έφυγαν με άδεια χέρια, ωστόσο μίλησαν σε αστυνομικούς και τους εξήγησαν τι συνέβη.

Με το φως της ημέρας, το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το «ψαρέψουν» και να το καθαρίσουν. Βέβαια, ο Τζον αγόρασε ένα δεύτερο μονόπετρο για την αγαπημένη του από κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης προτού πετάξουν για τη Βρετανία.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοινώνοντας μέσω Twitter ότι το δαχτυλίδι βρέθηκε, δεν παρέλειψε να «πειράξει» τον Τζον γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καταζητείται ότι πέταξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην @TimesSquareNYC!. Είπε ναι κι εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο που πέταξε το δαχτυλίδι στη σχάρα. Οι αστυνομικοί μας το έσωσαν και θα ήθελαν να το επιστρέψουν στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να τους βρούμε;»

Η έκκληση της αστυνομίας έγινε αμέσως viral και πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι είδαν το βίντεο μέσα σε 24 ώρες. Τελικά, εντοπίστηκαν και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να επιστραφεί το δαχτυλίδι.

Ο Τζον πανευτυχής ευχαρίστησε τους νεοϋρκέζους αστυνομικούς που βρήκαν το μονόπετρο, μη μπορώντας ακόμη να το πιστέψει! Την ίδια στιγμή και η αστυνομία της Νέας Υόρκης ευχαρίστησε το Twitter για την πολύτιμη βοήθειά του στον εντοπισμό του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση