GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κραυγή αγωνίας από το Γηροκομείο Αθηνών - Κινδυνεύει να μείνει χωρίς φαγητό μέσα στις γιορτές

Σε οριακή κατάσταση λειτουργεί το Γηροκομείο Αθηνών με συνολικά 120 ηλικιωμένους οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό μέσα στις ...

Σε οριακή κατάσταση λειτουργεί το Γηροκομείο Αθηνών με συνολικά 120 ηλικιωμένους οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό μέσα στις γιορτές, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΤΑ ΝΕΑ''.
Όπως αναφέρει ο προσωρινός πρόεδρος Ζώης Κολιός, «βγάζω κραυγή αγωνίας γιατί από τις 21 Δεκεμβρίου θα βρεθούμε στον αέρα για είκοσι μέρες, καθώς θα μείνει κλειστό το Δημοτικό Βρεφοκομείο που προσφέρει στους γέροντες ένα γεύμα την ημέρα. Είμαστε στο έλεος του συναισθήματος και της προσφοράς».
Μάλιστα, ο οικονομολόγος- φοροτεχνικός και πρώην αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, καταγγέλλει εσωτερικό πόλεμο ο οποίος- όπως υποστηρίζει - μπλοκάρει κάθε ενέργεια για την ανάκαμψη του πολυπαθούς ιδρύματος.
Η πρόσφατη δικαστική απόφαση κατόπιν ασφαλιστικών μέτρων από μέλος του Γηροκομείου, ανέστειλε τις μισθώσεις των κτιρίων που έχει το ίδρυμα στο χαρτοφυλάκιό του, γεγονός που σύμφωνα με τον Ζώη Κολιό «οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο, σε μηδέν έσοδα και αδυναμία να πληρώσουμε ακόμα και ένα catering».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση