GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδρομικά: Από το απόγευμα μπαίνουν στους λογαριασμούς των στρατιωτικών

Από το απόγευμα μπαίνουν τα αναδρομικάστους τραπεζικούς λογαριασμούς των στρατιωτικών, σύμφωνα με το Militaire.gr. Τα τελικά ποσά των ...

Από το απόγευμα μπαίνουν τα αναδρομικάστους τραπεζικούς λογαριασμούς των στρατιωτικών, σύμφωνα με το Militaire.gr.
Τα τελικά ποσά των αναδρομικών για το σύνολο των ενστόλων κυμαίνονται από 410 ευρώ έως και πάνω από 8.000 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, τα έτη υπηρεσίας και τον πραγματικό βαθμό.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι πανεπιστημιακοί θα πρέπει να περιμένουν, καθώς υπάρχει γραφειοκρατική "εμπλοκή" με τους πρώτους και καθυστερήσεις από τις οικονομικές υπηρεσίες για τους δεύτερους.
Οι οικονομικές υπηρεσίες μεγάλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν πότε θα έχουν έτοιμες τις καταστάσεις για τα αναδρομικά και ούτε τις ημερομηνίες που θα καταβληθούν.
Θολό παραμένει το τοπίο για 6.000 ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των δικαιούχων για αναδρομικά, αλλά διεκδικούν την καταβολή τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση