GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα καταφέρουν να προκριθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός;

Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Europa League και οι δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ελπίζουν να πάρουν την πρό...

Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Europa League και οι δύο ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, ελπίζουν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «32». Και οι δύο παίζουν εντός έδρας.

Στις 19:55, στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπάτε Μπορίσοφ. Θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και να κερδίσει, στο άλλο παιχνίδι στη Βουδαπέστη, η Τσέλσι τη Βίντι. Σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμήσουν με 6 πόντους στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, η Βίντι και η Μπάτε Μπορίσοφ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων ο ΠΑΟΚ και θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «32».

Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ και στο πρώτο ματς με τη Μπάτε Μπορίσοφ

Στην πρώτη αναμέτρηση, με τη Μπάτε Μπορίσοφ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ και σήμερα;

Η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για να σκοράρει πρώτος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον αγώνα ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ.

Στις 22:00, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μίλαν. Χρειάζεται νίκη με 2-0 ή 3-1 ή πάνω από 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο πρώτο ματς στο Μιλάνο ηττήθηκε με 3-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος, με το οποίο άνοιξε το σκορ, ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Θα βρει δίχτυα και στη σημερινή ρεβάνς;

Η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στον αγώνα Ολυμπιακός-Μίλαν.

Κέρδισαν όσοι πόνταραν στις «αποδόσεις της ημέρας» για το ChampionsLeague

Την Τρίτη και την Τετάρτη κέρδισαν οι παίκτες του Pamestoixima.gr που πόνταραν στις «αποδόσεις της ημέρας» για το Champions League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άνοιξε το σκορ στον αγώνα Λίβερπουλ-Νάπολι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Άγιαξ-Μπάγερν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και πολλές στοιχηματικές επιλογές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ και Ολυμπιακός-Μίλαν.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι των δύο ομάδων, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον τελευταίο σκόρερ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 1,5-2,5 και 3,5 γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση