GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σόου στον κόσμο - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σόου στον κόσμο. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι για να ολοκληρωθεί, χρ...

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σόου στον κόσμο. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι για να ολοκληρωθεί, χρησιμοποιούνται 100 drones και 1100 πολύχρωμα κοστούμια.

Ο χορευτικός θίασος Radio City Rockettes είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική, κυρίως λόγω των άκρως εντυπωσιακών σόου που διοργανώνει και φέτος γιόρτασε την 85η επέτειό της παράστασης Spectacular Christmas.

Το σόου αρχίζει με μια εικονική 3D διαδρομή με έλκηθρο, που ξεκινά από το Μανχάταν και φτάνει μέχρι τον Βόρειο Πόλο. Στη διάρκεια της παράστασης βαγόνια από τρένα κινούνται πάνω στη σκηνή φορτωμένα με παιχνίδια. Οι χορευτές αλλάζουν συχνά κοστούμια και επιδίδονται σε διάφορες ακροβασίες με στόχο να χαρίσουν στο κοινό μαγευτικές χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την παράσταση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση