GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν προς Τσίπρα: Μας ενώνουν πολλές προοπτικές

«Επίκαιρη» χαρακτήρισε εισαγωγικά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν. «Μας ενώνου...

«Επίκαιρη» χαρακτήρισε εισαγωγικά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Μας ενώνουν πολλές προοπτικές» τόνισε επίσης στις κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών.
Εκκινώντας από τη συμπλήρωση 190 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας, ο κ. Πούτιν υπογράμμισε την έμφαση που δίνουν οι δύο κυβερνήσεις στον επενδυτικό και εμπορικό τομέα.
Μιλώντας με τη γλώσσα των αριθμών, ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι πέρυσι το διμερές εμπόριο αυξήθηκε κατά 27%, φθάνοντας στα 3,7 δισ. δολάρια.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε άλλους τομείς, στους οποίους καταγράφεται το ρωσικό ενδιαφέρον: ενέργεια, Πολιτισμός, τουρισμός.
Για τον τελευταίο κλάδο ειδικότερα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λόγο για αριθμό ρεκόρ των συμπατριωτών του που επισκέφθηκαν πέρσι την Ελλάδα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται, όπως εκτίμησε, να αγγίξει το ένα εκατομμύριο επισκέπτες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση