GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα οι Τσέτες παρακαλούν για να σώσουν τα τομάρια τους...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Την ψυχή μας και το αίμα μας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Την ψυχή μας και το αίμα μας...


θυσιάζουμε τους εαυτούς μας
για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ»
Το σύνθημα στις διαδηλώσεις εναντίον της τριπλής κατοχής στη Βόρεια Συρία
 
Στις 16 Φλεβάρη 2018, όταν οι Τσέτες (κατοχικές δυνάμεις Κούρδων στη Βόρεια Συρία, μαζί με δυνάμεις των ΗΠΑ, Γαλλίας και Ισραήλ) ευαγγελιζόταν "Συριακό Κουρδιστάν" σε εδάφη Συριακής γης ποτισμένης με αίμα ηρώων, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah -σήμερα αποδείχθηκε "μάντης"-, είχε προβλέψει επακριβώς ότι συνέβη με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών:
«Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία".
«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το μοναδικό χαρτί των Λιβανέζων είναι η αντίσταση... οι συριακές κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται ως "εργαλεία" από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απονομιμοποίηση της συριακής κυβέρνησης... η Ουάσινγκτον θα τους εγκαταλείψει...» (Βλέπε: H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!).
Μόλις το Νοέμβρη του 2018 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπό την προστασία του τους Κούρδους στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία.
Μετά από μόλις ένα μήνα, σήμερα οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν την παράνομη κατοχή της Βόρειας Συρίας, μπροστά στην κατακραυγή ακόμη και του ΟΗΕ -μετά τις καθημερινές και μόνιμες καταγγελίες της Συρίας και της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας-, για παραμονή ξένων στρατευμάτων σε κυρίαρχη χώρα χωρίς την άδεια της νόμιμης κυβέρνησης του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ", την τρομακτική υπεροπλία της ρώσικης αρκούδας και την αντίσταση των Σύρων πολιτών στα κατεχόμενα απέναντι στη ναζιστική συμπεριφορά των κατοχικών δυνάμεων από Τσέτες (Κούρδους) που μεταφέρθηκαν στην περιοχή.

Κι ενώ Οι Κούρδοι παρακαλάνε τους Αμερικανούς να μη φύγουν από τη Συρία! (Δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι πολίτες της Συρίας, έκαναν πορεία προς την αμερικανική βάση που βρίσκεται νότια της Κόμπανι με αίτημα να μην αποσυρθούν οι αμερικανικές δυνάμεις, που πολέμησαν μαζί τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και τους προστατεύουν με την παρουσία τους από την επιθετικότητα της Τουρκίας...), ο άξονας της Αντίστασης προσφέρει για ακόμη μία ακόμη φορά με μεγαλοψυχία την ασπίδα προστασίας.

Ο Jaafar Al-Husseini, εκπρόσωπος τύπου της Ιρακινής Χεζμπολαχ (Kata'ib Hezbollah), δήλωσε:
«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας για να προστατεύσουμε τους Κούρδους στα σύνορα των κατεχόμενων Συριακών εδαφών.
Θα συνεργαστούμε με Κούρδους ηγέτες που δεν συνεργάστηκαν με τους Αμερικανούς στη Συρία».

Το αμερικανοσιωνιστικό σχέδιο για δημιουργία προτεκτοράτου με την ονομασία "Συριακό Κουρδιστάν" -στα πρότυπα του "Ιρακινού Κουρδιστάν" σε εδάφη που εγκαταστάθηκαν οι Κούρδοι μόλις το 1933 (H Σφαγή Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!)- ναυαγεί με την αποχώρηση των ΗΠΑ.
Η τριπλή αμείλικτη κατοχή -από Κούρδους, Αμερικανούς, Γάλλους κι Ισραηλινούς στρατιωτικούς συμβούλους-εκπαιδευτές-, στη βόρεια Συρία, η νέα Εθνοκάθαρση στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Συρίας από τους Τσέτες (Κούρδους), που φέρνουν στη μνήμη των κατοίκων τις Γενοκτονίες που οι Τσέτες έφεραν σε πέρας προσφέροντας υπηρεσίες μισθοφόρων πλιατσικολόγων για λογαριασμό των Οθωμανών (Αρμένιοι, Ασσύριοι, αλλά και Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και Πόντος), δεν θα ευοδωθούν
Στην Ελλάδα θα συνεχίσουν άραγε ορισμένες ηγεσίες επιστρατευμένες στα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια να μιλούν για υπεράσπιση των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών και ως πότε; (Βραχυκυκλωμένη "αριστερά” ή ο “ιός” της παγκοσμιοποίησης;)

"Θα απελευθερώσουμε και το τελευταίο εκατοστό Συριακής Πατρίδας..."
Περισσότερα για τους Τσέτες (Κούρδους):
*   Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπό την προστασία του τους Κούρδους στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία
*   Όχι άλλη Γενοκτονία! Πλησιάζει η ώρα για τους Τσέτες λακέδες των ιμπεριαλιστών
*  Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον "αντιιμπεριαλιστή" Μακρόν... *   Tο «ελευθεριακό-ιμπεριαλιστικό» δόγμα των Κούρδων...
*   "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!







«Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία)

Όποιος είχε την τύχη να βρεθεί σε αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής, κυρίως στη Γάζα και τη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μπόρεσε να συναντήσει και να συνομιλήσει με απλούς ανθρώπους, υπερήλικες περήφανους Άραβες... μιλώντας μαζί τους και λέγοντάς τους πως είναι Έλληνας, σύντομα θ' ακούσει από τα χείλη τους... «Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση