GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες - ΦΩΤΟ

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στους Βουλιαράτες, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρ...

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στους Βουλιαράτες, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, στις 28 Οκτωβρίου.

Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του και κρατώντας ελληνικές σημαίες έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο πάνω από τον τάφο του.

Νωρίτερα, ένταση και αντιδράσεις προκάλεσαν τα μέτρα ασφαλείας που έλαβαν οι αλβανικές αρχές στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, εμποδίζοντας εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο, να περάσουν τα σύνορα.

Παρόντες στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γόγιακας, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Επιτήδειος και ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ant1news.gr

Πηγή ΦΩΤΟ: himara.gr, thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση