GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγωγή Λεμπιδάκη - Με κατάθεση του επιχειρηματία ξεκινά η πολύκροτη δίκη

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη...

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο 54χρονος επιχειρηματίας θα μιλήσει για όλα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους, ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή, δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν.

Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία ώστε να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Την Τρίτη ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με την σύζυγό του, την μητέρα και τον αδερφό του καθώς και με στενούς οικογενειακούς φίλους. Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος ενώ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια είπε: “Για εμένα τώρα είναι όλα καλά”.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οκτώ από τους 12 κατηγορουμένους βρίσκονται στην φυλακή καθώς είχαν κριθεί προφυλακιστέοι από εισαγγελέα και ανακριτή μετά τις απολογίες τους.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση