GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο θα στοιχίσει στον "Mr.Survivor" το νέο διαζύγιο - Ο περίεργος όρος στη διατροφή

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί χωρίζουν και οι φήμες για την αιτία του χωρισμού… οργιάζουν. ...

Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σεϊμά Σουμπασί χωρίζουν και οι φήμες για την αιτία του χωρισμού… οργιάζουν.

Κάποιες από αυτές αναφέρουν ότι η Σεϊμά είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία αντελήφθη ο Mr.Survivor και έγινε ο … κακός χαμός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το ζευγάρι βγάζει συναινετικό διαζύγιο και προχώρησε ήδη σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ, στην Σεϊμά.

Με έναν όμως όρο: ότι η Σεϊμά δεν θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο. Σε περίπτωση που παντρευτεί ξανά, απλά ο Ιλιτζαλί θα σταματήσει να της δίνει τη μεγάλη αυτή διατροφή.

Η Σεϊμά θα μετακομίσει σε νέο σπίτι μαζί με την κόρη της, καρπό του ερωτά της με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ιλιτζαλί θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ το ζευγάρι θα συνεχίσει να συνεργάζεται αφού ο Τούρκος παραγωγός είναι συνέταιρος στο καφέ της Σεϊμά.

Τέλος, συμφώνησαν ότι πέρα από αυτά που ορίζονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, κανείς τους δεν θα ζητήσει υλική ή ηθική αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση