GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Αραούχο για το μέλλον του που θα προκαλέσει αίσθηση

Ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται για το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων με την Τενερίφη, ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο έχει και πολύ σημαντ...

Ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται για το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων με την Τενερίφη, ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο έχει και πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Λας Πάλμας, η οποία έχει χάσει αρκετό έδαφος στη «μάχη» της ανόδου στη La Liga.

Ο Αργεντινός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του ματς, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον Ολυμπιακό, αλλά και με μία νέα επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο «Τσίνο» ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως δεν υπάρχει κάτι ή τουλάχιστον κάτι που να γνωρίζει ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι αν έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα ήταν μόνο για την αγαπημένη του ΑΕΚ!

«Στην Ελλάδα έζησα μεγάλες στιγμές. Όλα ήταν τέλεια. Ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο για να γυρίσω, αλλά τώρα συνεχίζω εδώ χαρούμενος. Δεν ξέρω κάτι για κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό το γνωρίζει εκείνος που ενδιαφέρεται ή ο πατριός μου. Αλλά κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έχουν πει ότι με ήθελε ο αντίπαλος της ΑΕΚ στα ντέρμπι (σ.σ. ο Ολυμπιακός), αλλά έχω δώσει τον λόγο μου ότι αν επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ», υπογράμμισε ο Αραούχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση