GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και επίσημα υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων. Σε εκδήλωση που πραγμ...

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ο πρώην πια υφυπουργός Εργασίας έλαβε το χρίσμα από το κόμμα του, προκειμένου να ηγηθεί της αυτοδιοικητικής μάχης στον πιο σημαντικό δήμο της χώρας.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κίνησης “Ανοιχτή Πόλη”:

«Την πρόταση του Συντονιστικού της δημοτικής κίνησης “Ανοιχτή Πόλη” για την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τη δημαρχία της Αθήνας ενέκρινε ομόφωνα η Ολομέλειά της σε έκτακτη συνεδρίασή της στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Η “Ανοιχτή Πόλη”, η δημοτική παράταξη με τη μακρά ιστορική πορεία στον Δήμο Αθηναίων, ολοκληρώνοντας έτσι τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής, καλεί όσους και όσες συμπορεύτηκαν τόσα χρόνια στους αγώνες και τα κινήματα πόλης, αλλά και τους νέους φίλους και φίλες, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, να συμμετέχουν σε αυτόν τον κορυφαίο αγώνα.

Συντονίζουμε τις δυνάμεις και τις δράσεις μας για μια νικηφόρα πορεία στις επερχόμενες εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση