GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Ο κ. Πολάκης βρίσκεται σε παροξυσμό- Θα του κάνω μήνυση

«Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας στον κ. Πολάκη. Σε έναν άνθρωπο ο οποίος βρίζει με αυτόν τον τρόπο του λέω: Μην κρυφτείς πίσω από ...

«Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας στον κ. Πολάκη. Σε έναν άνθρωπο ο οποίος βρίζει με αυτόν τον τρόπο του λέω: Μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία. Το επίπεδο δημοσίου διαλόγου είναι χαμηλό, είναι αποτέλεσμα της ''Πολακιάδας ''που ζούμε ... Το ''Πολάκη ξύδι'' , είναι μία προσφιλής του έκφραση. Τον προκαλώ σε δημόσιο διάλογο και να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του. Ο κ. Πολάκης βρίσκεται σε παροξυσμό και έχει χάσει την ψυχραιμία του», δήλωσε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, με αφορμή τη δημόσια αντιπαράθεση που είχε ο ίδιος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Για αυτά τα οποία λέει, ήδη από τον Ιούλιο του 218 τον έχω καταδικάσει σε συκοφαντική δυσφήμηση, του έχει επιβληθεί χρηματική αποζημίωση 8.000 ευρώ και να αποκαταστήσει με αναρτήσεις του στο facebook. Θα προσφύγω με μήνυση στη Δικαιοσύνη. Θέλω να πάει στη Βουλή και να δω αν θα ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Έχω καταθέσει προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου για τις παρεμβάσεις που κάνει στη Δικαιοσύνη εις βάρος μου ο κ. Πολάκης. Παραβιάζει νομοθεσία και νομολογία», πρόσθεσε.Παράλληλα, ο κ. Πουλής υποστήριξε ότι ο κ. Πολάκης «κάνει καταχρηστικές παρεμβάσεις και πιέσεις σε βάρος ενός πολίτη, καταχράται τη θέση της εκτελεστικής εξουσίας που κατέχει, έχει στοχοποιήσει έναν πολίτη ο οποίος δεν έχει άλλο μέσο άμυνας από τη Δικαιοσύνη».

«Ο ίδιος από τον Μάρτη 2017 έχει τρεις μετακλητούς στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την παρέμβαση που έκαναν στις προσλήψεις 500 γιατρών και νοσηλευτών για τις ΜΕΘ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτός ο άνθρωπος που έχει γίνει ηθικός αυτουργός γιατί έχει ομολογήσει ότι έδωσε την εντολή, βγαίνει και βρίζει άλλους», πρόσθεσε ο κ. Πουλής.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση