GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ

"Η σκέψη όλων μας εδώ στον Realfm είναι στους συναδέλφους μας στον ΣΚΑΪ που δέχθηκαν επίθεση με βόμβα τα ξημερώματα, μια επίθ...

"Η σκέψη όλων μας εδώ στον Realfm είναι στους συναδέλφους μας στον ΣΚΑΪ που δέχθηκαν επίθεση με βόμβα τα ξημερώματα, μια επίθεση με έναν πολύ ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές. Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός καθώς μετά την ειδοποίηση των βομβιστών, οι αστυνομικές αρχές έλαβαν μέτρα" ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8.

"Η σκέψη μας είναι στους συναδέλφους μας, ο Θεός τους φύλαξε, ήταν μια πολύ ισχυρή έκρηξη, φαίνεται άλλωστε από τα αποτελέσματά της. Έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση από νωρίς το πρωί για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται η πολιτική εξουσία απέναντι στα ΜΜΕ για το αν και κατά πόσον τα στοχοποιεί, για το αν και κατά πόσον δημιουργεί με τις επιθέσεις που συχνά γίνονται εναντίον τους νομιμοποιητική βάση εντός πολλών εισαγωγικών, για τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες" συμπλήρωσε.

"Νομίζω είναι καλό υπό το πρίσμα της χθεσινοβραδινής τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του ΣΚΑΪ, να αναθεωρήσουν πολλοί τη στάση που τηρούν απέναντι στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, να αναθεωρήσουν τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται όταν αυτά τους ασκούν κριτική, κριτική που τους ενοχλεί. Είναι προφανές ότι όταν αποκαλείς βοθροκάναλα συλλήβδην τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, δημιουργείς με έναν τρόπο νομιμοποιητική βάση για επιθέσεις εναντίον τους, για κάθε είδους επιθέσεις" τόνισε.

"Δεν χρειάζεται να πω, το έχω ξαναπεί από το μικρόφωνο αυτό, ότι τα εμπάργκο που τα πολιτικά κόμματα επιβάλλουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι απαράδεκτα σε μια δημοκρατική χώρα. Σε μια δημοκρατική χώρα όταν κάποιος σου ασκεί κριτική απαντάς με επιχειρήματα, όχι με ύβρεις, όχι με εμπάργκο" υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση