GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΑΚΡΙΒΟ ΣΤΕΚΙ! ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ από το "ανφάν γκατέ" της κυβέρνησης...

Harris Kodopoulos   Γλέντια αλά Σύριζα με οργανωτή τον μπάρμπα Αλέκο (Φλαμπουράρη)... Τα Παπάκια είναι ένα από τα πιο χάϊ στέκια των βο...

Harris Kodopoulos 
Γλέντια αλά Σύριζα με οργανωτή τον μπάρμπα Αλέκο (Φλαμπουράρη)...
Τα Παπάκια είναι ένα από τα πιο χάϊ στέκια των βορείων προαστίων, στον παράδρομο της Μεσογείων.
Αντί όμως για ηθοποιούς και τραγουδιστές, οι θαμώνες του καταστήματος ήρθαν χθες αντιμέτωποι με την "ανφάν γκατέ" της κυβερνώσας παράταξης.
Ο ένας μετά τον άλλο, συνέρρεαν τα στελέχη της λίγο πριν τα μεσάνυχτα: Νίκος Παππάς, Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης, Λευτέρης Κρέτσος, Σία Αναγνωστοπούλου, και πολλοί ακόμη, παρατρεχάμενοι και μη, κάθισαν γύρω από το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού.
Τα πρώτα ποτά έφτασαν στο τραπέζι πριν καλά καλά καθίσουν. Ταλιάτα με παλαιωμένα μπαλσάμικο ζήτησε ο παλαιοπασόκος υπουργός Υποδομών.
Σολωμό κροκάν η ακούραστη διώκτης του εγκλήματος Ολγα, ταλιάτα ο υπουργός που θα απογειώσει την Ελλάδα στο διάστημα.
Ριζότο, φιλετάκια, καρπάτσιο μόσχου, χειροποίητα ζυμαρικά προστέθηκαν στην παραγγελία, όσο ο οίνος έρεε.
Οι σωματοφύλακες είχαν ακροβολιστεί μέσα κι έξω από τα Παπάκια, έτοιμοι να θυσιαστούν για να μην πειραχτεί ούτε τρίχα από το πολυτιμότερο πολιτικό προσωπικό που πέρασε ποτέ από τη χώρα.
Την ίδια ώρα, ο Δημοσιογράφος (με δέλτα κεφάλαιο παρά την άδικη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ), Σωτήρης Καψώχας, πάσχιζε να βρει μια ελεύθερη καρέκλα δίπλα στους υπουργούς, που κατά σύμπτωση προΐστανται της υπηρεσίας του.
Ο Φλαμπουράρης αρκέστηκε σε ένα νεύμα και ο τίμιος Σωτήρης σώθηκε.
Και κάθισε δίπλα στην πιο όμορφη ξανθιά της παρέας.
Τη...Σία.
Οτι αρπάξουν, ότι πιούνε και ότι προλάβει ο...κ@@ος τους.
ΥΓ: Οχι. Η οξυδερκής Ακριβοπούλου δεν μπόρεσε να παραστεί στο γλέντι.
🤡🤡🤡

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση