GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούτρας για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ: Η τρομοκρατία δεν έχει ιδεολογικό χαρακτηριστικό

«Είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος ή η καθαρίστρια ή ο ηλεκτρολόγος ή ο υδραυλικός να χρειάζεται αστυνομική προστασία; Η τρομοκρατία δ...

«Είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος ή η καθαρίστρια ή ο ηλεκτρολόγος ή ο υδραυλικός να χρειάζεται αστυνομική προστασία; Η τρομοκρατία δεν έχει ιδεολογικό χαρακτηριστικό. Ιδεολογικά, πως τεκμηριώνεται να χτυπάς έναν σταθμό που είναι αντικυβερνητικός ;Είναι δυνατόν τρομοκράτες να χτυπούν αντικυβερνητικό μέσο; Δεν υπάρχει προηγούμενο. Δεν πρέπει να κάνουμε κουβέντα περί τρομοκρατίας σε δημοκρατική χώρα του δυτικού κόσμου», δήλωσε στον Realfm 97.8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο Χρήστος Κούτρας με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Όπως εκτίμησε ο δημοσιογράφος «είναι δυνατόν να βγαίνουν πολιτικοί και στις πέντε κουβέντες που λένε, οι τέσσερις να είναι ''βοθροκάναλα''; Το κλίμα είναι απολύτως νοσηρό. Έχουμε χιλιάδες προβλήματα, αντί να συζητάμε πως θα πάει η χώρα μπροστά, να συζητάμε αν θα πρέπει να είναι κλούβες των ΜΑΤ και αστυνομική προστασία κάτω από τα ΜΜΕ».

«Είναι απολύτως νοσηρό το κλίμα και το έχουν δημιουργήσει. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ με όλο αυτό, ως πολίτης που ζω στον ευλογημένο τούτο τόπο. Δεν γίνεται να προχωρήσει άλλο αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν αν διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε υπουργός ή παρατρεχάμενος να σου κάνει εμπάργκο; Είναι αστεία πράγματα», πρόσθεσε.

«Για ποιο λόγο να στοχοποιείται ένας δημοσιογράφος ή ένα ΜΜΕ σε μία δυτική δημοκρατία; Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία γιατί πάμε σε προεκλογική περίοδο και η χώρα έχει βιώσει περιόδους ανωμαλίας μεγάλες», κατέληξε λέγοντας ο Χρήστος Κούτρας.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση