GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βροχές, χιόνια και τσουχτερό κρύο σήμερα - Ποιες περιοχές θα “ντυθούν” στα λευκά - ΒΙΝΤΕΟ

Αισθητή πτώση σημείωσε η θερμοκρασία από το βράδυ της Δευτέρας και από τα βόρεια, με τον υδράργυρο να παραμένει περίπου 4-5 βαθμού...

Αισθητή πτώση σημείωσε η θερμοκρασία από το βράδυ της Δευτέρας και από τα βόρεια, με τον υδράργυρο να παραμένει περίπου 4-5 βαθμούς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα μέχρι και την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του Τάσου Αρνιακού χιόνια θα πέσουν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας, στα βουνά της Πελοποννήσου και της Αττικής από τα 800 – 900 μέτρα και πάνω. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

“Στην Αττική περιμένουμε επιδείνωση του καιρού με βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, χιονόνερο στις ορεινότερες περιοχές και χιόνια από τα 900 μέτρα και πάνω και στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη και τον Κιθαιρώνα. Βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου” είπε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός και πρόσθεσε:

“Νέα επιδείνωση του καιρού την Τετάρτη το βράδυ με νέες βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά. Η Τετάρτη θα είναι η πιο κρύα ημέρα της εβδομάδας με παγετό στη βόρειο Ελλάδα και -6, -7 βαθμούς Κελσίου”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση