GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις Ζάεφ

Παρά τη δήλωση «μετάνοιας» του Ζόραν Ζάεφ, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τη “μακεδονική γλώσσα” στην Ελλάδα, το βίντεο...

Παρά τη δήλωση «μετάνοιας» του Ζόραν Ζάεφ, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τη “μακεδονική γλώσσα” στην Ελλάδα, το βίντεο με την επίμαχη ομιλία του στη βουλή των Σκοπίων, αποδομεί κάθε διευκρινιστική δήλωσή του και δίνει νέες διαστάσεις στο θέμα των αλυτρωτικών βλέψεων της γείτονας χώρας.
Στην ομιλία του, την 1η Δεκεμβρίου, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, απαντώντας στην αντιπολίτευση, έθεσε ξεκάθαρα ζήτημα “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα: «Μιλάτε για Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι σπουδαίο. Ας ρωτήσουμε τους εαυτούς μας, τι κάναμε γι αυτούς εδώ και 27 χρόνια;».
Στην συνέχεια ο Ζάεφ μιλά και για την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε ειλικρινείς, τι κάναμε γι αυτούς; Μέσω της φιλίας και λύνοντας αυτό το πικρό πρόβλημα, που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας.
Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, καλύτερες ευκαιρίες για τα παιδιά στην Ελλάδα να μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα. Αυτό μέχρι τώρα ήταν θέμα ταμπού. Η Ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη Μακεδονία. Έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά, να απομακρύνουμε τα σύνορα", είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.
Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ

Και ολόκληρο το επίμαχο σημείο με αγγλικούς υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση