GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούτιν εναντίον Σούπερμαν - Η υπέρτατη μάχη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η τελευταία έκδοση του κόμικ Σούπερμαν απεικονίζει έναν απροσδόκητο επισκέπτη: τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μάλιστα απει...

Η τελευταία έκδοση του κόμικ Σούπερμαν απεικονίζει έναν απροσδόκητο επισκέπτη: τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μάλιστα απεικονίζεται ως κακός και επιθετικός.

Το "Doomsday Clock" της DC Comics είναι μια περιορισμένης έκδοσης σειρά που φέρνει σκοτεινά θέματα και χαρακτήρες από τους "Watchmen" του Alan Moore στον κόσμο των Batman και Superman.

Η σειρά αυτή έχει τραβήξει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον στη Ρωσία πριν - με σαφή αναφορά σε ένα παιδί του οποίου οι γονείς «δηλητηριάστηκαν από αέρια από τον Άσαντ, τη μαριονέτα των Ρώσων» και μιλούσε για μεταξύ των δύο εθνών - αλλά ποτέ δεν αναφέρονταν σε έναν ηγέτη όπως τον Πούτιν.

Αφού ο Αμερικανός υπερήρωας Firestorm μετατρέπει ένα πλήθος Ρώσων σε γυαλί, ο Πούτιν... εξοργίζεται! Εμφανίζεται μπροστά από το Κρεμλίνο, πλαισιωμένος από τανκς και στρατιώτες και δηλώνει ότι «δεν θα ανεχτεί άλλο τα ψέματα της Αμερικής» και υπόσχεται εκδίκηση, πιστεύοντας ότι ο Firestorm δουλεύει για την αμερικανική κυβέρνηση.

Και εμφανίζεται ο Superman. Μια ...προσωπικότητα αξιοσέβαστη και στη Ρωσία όπως και στην Αμερική, ο υπερήρωας προσπαθεί να εξηγήσει ότι πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση.

Συντονιστείτε για τη συνέχεια…

Ωστόσο ο φανταστικός χαρακτήρας του Πούτιν στο DC Comics φαίνεται ως λογικός άνθρωπος, πρόθυμος να ακούσει τον Σούπερμαν πριν διατάξει βία.

Στο μεταξύ, στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτός ο φανταστικός Πούτιν είναι ο «ιθύνων νους» και κάπως διαβολικός που εμπλέκεται σε εκλογικές διαδικασίες, ελέγχει τον πρόεδρο Τραμπ και φαίνεται να είναι η δύναμη πίσω από κάθε διχαστικό κίνημα στη Δύση, ακόμα και μέχρι το Βrexit.

Μήπως αυτός είναι το σχέδιο τελικά;

Πηγή: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση