GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φως στο θρίλερ με τον αιμόφυρτο άνδρα που βρέθηκε στο Ηράκλειο - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση με τον άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο στους Αγίους Δέκα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμ...

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση με τον άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο στους Αγίους Δέκα, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προανάκριση των αστυνομικών της Φαιστού αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου που ανέλαβαν την υπόθεση, έδειξε ότι ο τραυματισμός του 35χρονου από το Πακιστάν είναι συνέπεια ατυχήματος.

Όπως είπε αστυνομικός που έχει γνώση της υπόθεσης, ο 35χρονος βρισκόταν σε καρότσα αγροτικού όταν ξαφνικά έπεσε από αυτή με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Μάλιστα οι Αρχές συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου και έναν άνδρα στον οποίο φαίνεται πως ανήκε το όχημα.

Η σύλληψή του έχει να κάνει με τις σωματικές βλάβες που υπέστη ο 35χρονος αλλά και για το γεγονός ότι εργαζόταν για αυτόν ο άνδρας, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Την ίδια ώρα ο 35χρονος εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕθ του Βενιζελείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση