GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έλα στη θέση μου», Γιάννη Κρητικέ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ καλλιτέχνης ο Γιάννης Κρητικός μοιράζεται επιτυχώς ανάμεσα στο τ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ καλλιτέχνης ο Γιάννης Κρητικός μοιράζεται επιτυχώς ανάμεσα στο τραγούδι και το θέατρο και σύντομα θα... χτυπήσει και στην τηλεόραση.

Πάμε να στα πω από την αρχή! Παράλληλα με τις συναυλίες του εντός αλλά και εκτός Ελλάδας στις οποίες τυγχάνει θερμότατης αποδοχής, εντυπωσιάζει στο θεατρικό «χτύπημά» του στο σαρωτικό «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» παίζοντας ένα «δαιμόνιο» Αλβανό παραγιό.

Μετά την καλοκαιρινή θεατρική νίκη του στις Εκκλησιάζουσες που ανέβασε με οίστρο ο Αλέξανδρος Ρήγας, κερδίζει ακόμα μία, στην εν λόγω παράσταση που υπογράφει και πάλι εκείνος.

Πάμε και στα της τηλεόρασης τώρα; Ο νικητής του «Your Face Sounds Familiar νο3», που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στο χώρο με διάφορα και διαφορετικά «χτυπήματα», «έκλεισε»να κάνει ένα σπέσιαλ γκεστ στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου»! Τι ρόλο θα κρατήσει; Ε,να μην το «προδώσω» και αυτό-για την ώρα! Θα επανέλθω!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση