GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε το συμβόλαιο του Μαρσιάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε αυτόματα το συμβόλαιο του Άντονι Μαρσιάλ ως το τέλος της επόμενης περιόδου, όμως ο μάνατζερ του...

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκτεινε αυτόματα το συμβόλαιο του Άντονι Μαρσιάλ ως το τέλος της επόμενης περιόδου, όμως ο μάνατζερ του παίκτη παραμένει «πολύ απαισιόδοξος» για μια πιο μακροπρόθεσμη δέσμευση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο σύλλογος της Premier League ενεργοποίησε την οψιόν για επέκταση ενός έτους, προκειμένου να αποτρέψει τον 23χρονο επιθετικό από το να εγκαταλείψει την ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή στα τέλη της περιόδου 2018-19. Ο Μαρσιάλ δεσμεύεται πια ως το 2020, αλλά όπως φαίνεται οι δύο πλευρές παραμένουν πολύ μακριά από τη διευθέτηση των διαπραγματεύσεων για μια πενταετή προσφορά συμβολαίου.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φιλίπ Λαμπολέ, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο δήλωσε ότι ο πελάτης του ήθελε να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ», αποκάλυψε με δηλώσεις του στο RMC Sport ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τους όρους που προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαι πολύ απαισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα από τις συζητήσεις», δήλωσε. «Έχουν ήδη στείλει προσφορές που απέχουν πολύ από τις επιθυμίες μας, είμαστε μακριά από μια συμφωνία προς το παρόν».

Η κίνηση του συλλόγου να επεκτείνει προσωρινά την παραμονή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μονακό έρχεται μετά την ενεργοποίηση παρόμοιας επέκτασης στη συμφωνία του Ισπανού διεθνή τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα, τον περασμένο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση