GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός χτύπησε τραυματία ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που προκαλεί αρνητική εντύπωση κάνει το γύρο των social media από την αναμέτρηση της Φαρένσε με τη Μπενφίκα Β’ για τη δ...

Ένα βίντεο που προκαλεί αρνητική εντύπωση κάνει το γύρο των social media από την αναμέτρηση της Φαρένσε με τη Μπενφίκα Β’ για τη δεύτερη κατηγορία Πορτογαλίας.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Φάμπιο Γκόμες δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό, παρότι στηριζόταν σε πατερίτσες, λόγω επέμβασης που είχε κάνει πριν λίγες μέρες για ρήξη χιαστών.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του παίκτη, του ζητήθηκε να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας του και του αρνήθηκαν την είσοδο στα αποδυτήρια, όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να τον απομακρύνει με χρήση βίας.

«Καθόμουν στον πάγκο, όταν ένας αστυνομικός ήρθε να μου πει ότι δεν μπορώ να κάτσω εκεί. Των ρώτησα γιατί δεν μπορώ, ως τραυματίας αθλητής της ομάδας, που πάντα κάθεται εκεί. Συνέχισε να μου λέει να φύγω. Σηκώθηκα να περάσω μέσα από τα αποδυτήρια, αλλά δεν με άφησαν να μπω. Τότε επέστρεψε ο αστυνομικός, με άρπαξε από το μπουφάν, με έσπρωξε και με χτύπησε. Ήμουν σε πατερίτσες και σχεδόν έπεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «O’ Jogo».

Δείτε εδώ το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση