GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέτρεψε το μπαρ σε... οίκο ανοχής

Σε… οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το μπαρ του ένας 60χρονος σε περιοχή του δήμου Φαιστού με τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνου...

Σε… οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το μπαρ του ένας 60χρονος σε περιοχή του δήμου Φαιστού με τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ με την βοήθεια της 37χρονης υπεύθυνης καταστήματος εξωθούσαν στην πορνεία μία 45χρονη, βρίσκοντάς της πελάτες με τους ίδιους να παίρνουν τα χρήματα.

Οι παραπάνω πληροφορίες έφτασαν και στα γραφεία της αστυνομίας που έστησαν επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Συγκεκριμένα,το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη και πήγε στο μπαρ ζητώντας να συνευρεθεί ερωτικά με την 45χρονη έναντι χρηματικού ποσού.

Ο αστυνομικός πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μόλις ολοκληρώθηκε η συνδιαλλαγή προχώρησε στην σύλληψη τόσο του 60χρονου όσο και της 37χρονης.

Μάλιστα, κατά τις έρευνες στο μπαρ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 960 ευρώ σε μετρητά (μεταξύ αυτών και τα προσημειωμένα).

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 45χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση