GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μποναμάς τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια - Πότε θα γίνει η καταβολή τους

Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να καταβληθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, των οποίων η σύνταξη ήταν εν πολ...

Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να καταβληθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων, των οποίων η σύνταξη ήταν εν πολλοίς εξαρτημένη από τον μισθό των αντίστοιχων εν ενεργεία υπαλλήλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του σχεδιασμού του υπουργείου Εργασίας είναι τα ποσά των δικαιούμενων αναδρομικών να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 21 Δεκεμβρίου, μαζί με τη σύνταξη Ιανουαρίου, η οποία προπληρώνεται.
Αναμένεται, μάλιστα, το ποσό των αναδρομικών να αναγράφεται σε ξεχωριστό κουτάκι στο εκκαθαριστικό. Το μεικτό ποσό που θα δοθεί στους συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, 424 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό υπόκειται σε προβλεπόμενες ασφαλιστικές και φορολογικές κρατήσεις, ενώ θα δοθεί ως εφάπαξ χρηματικό ποσό.
Με πληροφορίες από Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση