GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία φοιτήτριας: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου κατηγορούμενων και θύματος ζητά ο Κούγιας

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων και της άτυχης φοιτήτριας ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλ...

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων και της άτυχης φοιτήτριας ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας. Η άρση του απορρήτου κατατέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και αφορά στους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας των κατηγορουμένων και του θύματος, για να γίνει γνωστό με ποιους επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της σύλληψης τους. Ζητούν να ελεγχθεί επίσης, το σταθερό τηλέφωνο της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

"Σήμερα, το δικηγορικό μας γραφείο κατέθεσε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Ρόδου αίτημα για την διενέργεια ως ανακριτικής πράξης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αφενός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας των κατηγορουμένων και του θύματος, η οποία θα αφορά τις εισερχόμενες κι εξερχόμενες κλήσεις, τις ώρες που αυτές οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τις κεραίες που ενεργοποίησαν τόσο οι εν λόγω αριθμοί όσο και οι αριθμοί κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους αυτοί επικοινώνησαν, από την ώρα που σύμφωνα με τις κάμερες το θύμα συνάντησε τον έναν εκ των δραστών μέχρι και τον χρόνο της συλλήψεώς τους, αφετέρου του αριθμού σταθερής τηλεφωνίας της εξοχικής κατοικίας του ενός κατηγορουμένου, όπου οι δράστες βίασαν και κακοποίησαν βάναυσα την αείμνηστη Ελένη Τοπαλούδη.

Σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι, κατόπιν των αναμφισβήτητων απαντήσεων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, να εντοπιστούν οι αριθμοί και μέσω αυτών τα πρόσωπα, με τα οποία επικοινώνησαν οι δύο δράστες του εγκλήματος, αλλά κυρίως πού ευρίσκοντο τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με τους δράστες από την πρώτη στιγμή που ο ένας εκ των δραστών παρέλαβε την αείμνηστη Τοπαλούδη μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δράστες την πέταξαν στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Επίσης, σκοπός του ως άνω αιτήματός μας είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα, με τα οποία [2] επικοινώνησαν οι δράστες μετά την ολοκλήρωση του εγκλήματος τους και πού ευρίσκονταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα" αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Κούγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση