GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το συλλαλητήριο των ΑμεΑ στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κύριο αίτημα τ...

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα το συλλαλητήριο των ΑμεΑ στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με αξιοπρέπεια και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους σε αξιοπρεπείς συνθήκες με ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του στο thestival. gr, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, παράρτημα Μακεδονίας- Θράκης, Αύγουστιδης Γιώργος τόνισε ότι: "Ζητούμε μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα για να μην είμαστε οι αόρατοι ανάπηροι. Ζητούμε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών στο παν-αναπηρικό συλλαλητήριο, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Σημειώνεται ότι στο σημερινό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο συμμετέχουν άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους από όλα τα σημεία της χώρας.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση