GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απευθείας στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της εξεταστικής για την Υγεία

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου Απευθείας στη Δικαιοσύνη, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και χωρίς να προηγηθεί συζήτησή του κειμένου στ...

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου

Απευθείας στη Δικαιοσύνη, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και χωρίς να προηγηθεί συζήτησή του κειμένου στην Ολομέλεια της Βουλής διαβίβασε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Το τελικό κείμενο του πορίσματος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο της Βουλής από τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής: «Πάρα πολλά θέματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, τεκμηριώνονται και εμπλουτίζονται με στοιχεία στα επιμέρους κεφάλαια αυτού του πορίσματος, κάνουν εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης, που υπήρχε εξαρχής, ότι σε αρκετούς χώρους στον πολύ κρίσιμο κοινωνικά τομέα της Υγείας υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα και ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία» δήλωσε ο κ. Βούτσης παραλαμβάνοντας το πόρισμα από τον Πρόεδρο της εξεταστικής Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Αμέσως μετά την παράδοση του κειμένου ο κ. Βούτσης το διαβίβασε χωρίς χρονοτριβή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου εφαρμόζοντας έτσι τη σχετική απόφαση της εξεταστικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής απαιτούνται πλέον εξήντα υπογραφές βουλευτών ώστε να συζητηθεί το πόρισμα στην Ολομέλεια.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση