GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διορίστηκε πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ

Μετά την παραίτηση της Νίκι Χέιλι από τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον δι...

Μετά την παραίτηση της Νίκι Χέιλι από τη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό της Χέδερ Νάουερτ, της πρώην δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, στη συγκεκριμένη θέση.

Η Νάουερτ, στην οποία ανατέθηκε πέρυσι να αναλάβει τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου της αμερικανικής διπλωματίας, αν και δεν είχε καμία πολιτική εμπειρία, είναι μια γυναίκα «πολύ ταλαντούχα» και «πολύ έξυπνη», επεσήμανε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο.

«Πιστεύω ότι θα γίνει σεβαστή από ολόκληρο τον κόσμο» σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Με πτυχίο δημοσιογραφίας από το πανεπιστήμιο του Κολούμπια, η 48χρονη ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και κυρίως στο Fox News.

Εφόσον ο διορισμός της επικυρωθεί από τη Γερουσία, θα πάει στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται η έδρα του ΟΗΕ, συνεχίζοντας ωστόσο τα ταξίδια στην Ουάσιγκτον, για να βρίσκεται κοντά στον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση