GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον γάμο της: Η βέρα στο χέρι ιντριγκάρει πολλές γυναίκες

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ναταλία Γερμανού. Στην εκπομπή της "Καλύτερα δεν γίνεται" με αφορμή τη δήλωση τ...

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ναταλία Γερμανού. Στην εκπομπή της "Καλύτερα δεν γίνεται" με αφορμή τη δήλωση του Τριαντάφυλλου ότι αφού παντρεύτηκε απέκτησε περισσότερες θαυμάστριες, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια προσωπική της εμπειρία.
"Όταν εγώ παντρεύτηκα ο πρώην σύζυγός μου ήταν τραγουδιστής και συνεχίζει να είναι και πολύς καλός μάλιστα. Και μου είχε πει: “Από τη μέρα που φόρεσα τη βέρα και έπιασε το μικρόφωνο με το δεξί χέρι τριπλασιάστηκαν οι θαυμάστριες”. Αν έμπαιναν τρία κορίτσια με γλυκό ύφος να τους υπογράψει μετά έμπαιναν 15. Τον ρωτούσαν τι ώρα σχολάει και του είχα πει: “Πέτρο μου εξήγησέ μου είναι σωστό αυτό το πράγμα;”
"Η βέρα στο χέρι…κακώς κορίτσια δεν είναι σωστό για εμάς, για το φύλο μας, κάποιες γυναίκες τις ιντριγκάρει πάρα πολύ. Όχι όλες προς Θεού Παναγία μου αλλά μια μερίδα την ιντριγκάρει πολύ» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση