GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υφυπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τρομοκρατικά κίνητρα για την επίθεση στο Στρασβούργο

Την προσοχή ως προς τη χρήση του όρου «τρομοκρατική» για την επίθεση στο Στρασβούργο, συνέστησε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερ...

Την προσοχή ως προς τη χρήση του όρου «τρομοκρατική» για την επίθεση στο Στρασβούργο, συνέστησε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Λοράν Νουνιές, με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο France Inter.

Στο ερώτημα εάν θεωρείται σίγουρο ότι ο δράστης είχε τρομοκρατικά κίνητρα ο Νουνιές απάντησε: «Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Πρόκειται για ένα άτομο γνωστό για ποινικά αδικήματα, δεν υπήρχαν όμως ενδείξεις ότι ήταν έτοιμος να περάσει σε τρομοκρατική δράση. Καταδικάστηκε επανειλημμένα σε φυλάκιση και εκεί ριζοσπαστικοποιήθηκε σε ό,τι αφορά τη θρησκεία και την πρακτική της, και γι' αυτό είχε φάκελο « S», δηλαδή ήταν υπό παρακολούθηση. Παρουσίαζε ενδείξεις ότι είχε ροπή προς την τρομοκρατία αλλά δεν είχε περάσει στην τρομοκρατική δράση, γι αυτό δεν παρακολουθείτο.

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ότι υπήρξαν τρομοκρατικά κίνητρα για την επίθεση στο Στρασβούργο, γι' αυτό συνιστώ μεγάλη προσοχή επ'αυτού" τόνισε ο Νουνιές.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση