GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέχασε να πάει... στην προπόνηση - Η Μπαρτσελόνα έστειλε άνδρες ασφαλείας για να τον βρουν

Το Σάββατο (8/12) σημείωσε καταπληκτικό γκολ κόντρα στην Εσπανιόλ, στο εμφατικό 0-4 της Μπαρτσελόνα. Μία μέρα μετά, ξέχασε να πάει...

Το Σάββατο (8/12) σημείωσε καταπληκτικό γκολ κόντρα στην Εσπανιόλ, στο εμφατικό 0-4 της Μπαρτσελόνα. Μία μέρα μετά, ξέχασε να πάει στην προπόνηση. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, που παραμένει αδιόρθωτος και ενδέχεται να τιμωρηθεί ξανά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, εντοπίστηκε στην οικία του από άνδρες ασφαλείας που έστειλε το κλαμπ για να τον βρουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος εξτρέμ έφτασε στην προπόνηση της Κυριακής (9/12) δύο ώρες αργότερα, την ίδια ώρα που ο Λιονέλ Μέσι επιχειρεί να... συνεφέρει και να... καλοπιάσει τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ.

"Είναι πολύ καλός" ανέφερε ο Αργεντινός όταν ρωτήθηκε για τον 21χρονο και πρόσθεσε: "Θέλει να παίζει, έκανε καλό παιχνίδι, έβαλε ένα γκολ και ήταν σημαντικό. Τον χρειαζόμαστε".

Ο Ντεμπελέ, πάντως, συμπεριλήφθη στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα της Τρίτης (11/12, 22.00) με την Τότεναμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Όταν ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον Γάλλο στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (10/12), απάντησε: "Δεν είναι νέα κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το θέμα εσωτερικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ταλέντο, θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε".

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση