GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στα καλλιστεία Μις Αφρική: Εστεμμένη πήρε φωτιά επί σκηνής - ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός επικράτησε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αφρική όταν τα μαλλιά της κοπέλας που κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο πή...

Πανικός επικράτησε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αφρική όταν τα μαλλιά της κοπέλας που κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο πήραν φωτιά ενώ πανηγύριζε τη νίκη της επί σκηνής.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμτης όταν η 24χρονη Μις Κονγκό Ντορκάς Κασίντε αγκαλιαζόταν με την νικήτρια του 2017 από την Μποτσουάνα.

Μία σπίθα από τα πυροτεχνήματα που υπήρχαν επί σκηνής έπεσε στα μαλλιά της με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά. Επακόλουθο ήταν να προκληθεί πανικός, με τους παρευρισκόμενους να αρχίζουν να φωνάζουν τρομοκρατημένοι.

"Είμαι καλά. Τα μαλλιά μου...είναι εντάξει. Νιώθω καλά τώρα. Σας ευχαριστώ" ανέφερε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του διαγωνισμού στο Twitter η Κασίντε, η οποία μαζί με το στέμμα κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 35.000 δολαρίων και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: people.com

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/TrueExclusives

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση