GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φουλ» επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν με επίκεντρο την Κύπρο

Δριμεία επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε πριν από λίγο μέσω tweet ο Μπενγιαμίν Νετανιάχου. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός εξαπέλυ...

Δριμεία επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε πριν από λίγο μέσω tweet ο Μπενγιαμίν Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον άνθρωπο που έχει επιβάλει «κατοχή στην βόρεια Κύπρο» και υπεύθυνο για τους θανάτους Κούρδων αμάχων.
«Ο Ερντογάν – που έχει υπό κατοχή την βόρεια Κύπρο και του οποίου ο στρατός σφάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά εντός κι εκτός Τουρκίας – δεν θα πρέπει να κηρύττει στο Ισραήλ» έγραψε ο κ. Νετανιάχου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
Η κριτική ήλθε αφότου έγινε γνωστό πως ο κ. Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, σχετικά με την απόφαση ορισμένων χωρών να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ από το Τελ Αβίβ, ουσιαστικά αναγνωρίζοντας την διαφιλονικούμενη ιστορική πόλη ως πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους.
Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο κ. Ερντογάν διαβεβαίωσε τον κ. Αμπάς πως η Άγκυρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους.
Δείτε το tweet:

Πηγή: MILITAIRE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση