GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υψηλή η τουριστική κίνηση σε προορισμούς στην Ελλάδα

Με εξαιρετικούς ρυθμούς κινείται η τουριστική κίνηση σε προορισμούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των τουριστικών γραφείων Δ...

Με εξαιρετικούς ρυθμούς κινείται η τουριστική κίνηση σε προορισμούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των τουριστικών γραφείων Δυτικής Ελλάδας, Γιώργο Τελώνη, ο οποίος επισημαίνει ότι οι φετινές ημερομηνίες των γιορτών συμβάλλουν στην επιμήκυνση των αποδράσεων εντός και εκτός της χώρας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχει μια αύξηση της τάξεως του 25% στα τουριστικά πακέτα προς το εξωτερικό.

Ο κ. Τελώνης αφού σημειώνει ότι οι χειμερινοί προορισμοί της χώρας θα κινηθούν με πολύ υψηλές πληρότητες, εστιάζει στα Καλάβρυτα και αναφέρει ότι ο προορισμός θα αγγίξει το 100% στην πληρότητα των καταλυμάτων. Προσθέτει ότι θα αποτελέσει και τον πρώτο προορισμό για μονοήμερες αποδράσεις, σημειώνοντας ότι λόγω του χιονοδρομικού και νέων οδικών αρτηριών επιτυγχάνεται η γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση.

Οι φετινές εορτές, συνεχίζει ο ίδιος, ευνοούν και τις πενθήμερες αποδράσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και τα έσοδα των επιχειρήσεων.

Με τη σειρά της και η Πάτρα, αναφέρει ο κ. Τελώνης θα κινηθεί ανοδικά στις διανυκτερεύσεις σε σχέση με τις άλλες χρονιές, αφού πλέον ο νέος οδικός άξονας Αθηνών-Πάτρας εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση για τους εκδρομείς. Το ίδιο ισχύει και για τη Ναύπακτο, όπου θα είναι ανοδικές οι αφίξεις και οι πληρότητες.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση