GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στην Ρώμη: Συγκρούσεις οπαδών με αστυνομικούς - ΦΩΤΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρώμη λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Λάτσιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι πάνω από...

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρώμη λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Λάτσιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς οι πάνω από 6.000 οπαδοί της γερμανικής ομάδας συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα αρκετές συλλήψεις στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η “απόβαση” των φίλων της Φρανκφούρτης στη Ρώμη, δημιούργησε ήδη τα πρώτα προβλήματα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από την ιταλική πρωτεύουσα, υπήρξαν επεισόδια με την αστυνομία.

Φωτοβολίδες από την πλευρά των Γερμανών οπαδών, έφεραν στη συνέχεια "μάχες" σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αναγκάστηκαν να προχωρήσουν και σε συλλήψεις, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αρκετές ώρες πριν την έναρξη του ματς, το οποίο πάντως δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Εικόνες από τη Ρώμη:

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση