GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής κατά εμπάργκο σε ΜΜΕ - Η τρομοκρατική επίθεση είναι αποτέλεσμα και της ακραίας πόλωσης

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο β...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο βουλευτής Σερρών της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Καραμανλής τασσόμενος κατά της λογικής των εμπάργκο σε ΜΜΕ.

Με την κυβέρνηση να έχει κηρύξει εμπάργκο στον ΣΚΑΙ και τη Νέα Δημοκρατία στην ΕΡΤ ο "γαλάζιος" τομεάρχης υποδομών μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού επέκρινε όσους κατηγορούν μέσα ενημέρωσης είτε ιδιωτικά είτε κρατικά είναι αυτά όταν η κριτική τους δεν τους είναι αρεστή.

«Θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την αμέριστη συμπαράστασή μου στους εργαζομένους και τους δημοσιογράφους της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ. Η τρομοκρατική επίθεση είναι αποτέλεσμα και της ακραίας πόλωσης, που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό.

Όποιος κατηγορεί και επιτίθεται σε μέσο ενημέρωσης, είτε αυτό είναι ιδιωτικό, είτε αυτό είναι κρατικό, επειδή η κριτική δεν του είναι αρεστή, δείχνει το πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του Τύπου και της Ενημέρωσης, σε μια ευνοούμενη δημοκρατία» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση