GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική επίθεση - Τον έσπρωξε στις ρόδες φορτηγού - ΒΙΝΤΕΟ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας έσπρωξε έναν περαστικό στις ρόδες ενός φορτηγού, σε μια φαινομ...

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας έσπρωξε έναν περαστικό στις ρόδες ενός φορτηγού, σε μια φαινομενικά τυχαία επίθεση.

Τον έσπρωξε με δύναμη μπροστά στο φορτηγό που περνούσε εκείνη τη στιγμή από τον δρόμο στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο άνδρας που φορούσε ένα φούτερ με κουκούλα, περίμενε έξω από ένα εστιατόριο περίπου στις 10 το πρωί. Όταν ένας άνδρας περπατά από μπροστά του, πετάγεται ξαφνικά και τον σπρώχνει. Δεν υπάρχει σαφή εικόνα τι προκάλεσε αυτή την τρομακτική επίθεση.

Το θύμα πέφτει στο δρόμο ακριβώς κάτω από την ρόδα του τεράστιου οχήματος. Ο δράστης φαίνεται να παίρνει κάτι από το πεζοδρόμιο πριν φύγει ανενόχλητος από το σημείο της επίθεσης, αφήνοντας αβοήθητο το θύμα.

Ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν για να απελευθερωθεί το θύμα, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι έρευνες της αστυνομίας σε συνδυασμό με τη δημοσίευση του βίντεο οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη. Μια ομάδα πυροσβεστών τον εντόπισαν μία ώρα μετά την επίθεση και κάλεσαν την αστυνομία.

Πηγή: news.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση