GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετρόπουλος για την καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο: Δεν θα χάσει τα ένσημα, δεν θα αφαιρεθεί ούτε μέρα

Τη διαβεβαίωση ότι ούτε χάθηκαν ούτε πρόκειται να χαθούν τα χρόνια της ασφάλισης της καθαρίστριας από τον Βόλο που καταδικάστηκε γ...

Τη διαβεβαίωση ότι ούτε χάθηκαν ούτε πρόκειται να χαθούν τα χρόνια της ασφάλισης της καθαρίστριας από τον Βόλο που καταδικάστηκε για την υπόθεση του απολυτηρίου Δημοτικού και η οποία ζητάει να μην διαγραφούν τα ένσημά της, έδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Αυτά τα χρόνια ασφάλισης ούτε χάθηκαν ούτε πρόκειται να χαθούν» δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι, με δική του γνωμοδότηση-απόφαση και με ορθή ερμηνεία της κοινωνικής ασφάλισης, η οποία οφείλει να προστατεύει, κυρίως, τους αδύναμους, η καθαρίστρια θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. «Δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την ασφαλιστική περίοδο που εργάστηκε» επανέλαβε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μία γενική αντιμετώπιση, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν άλλες ιδιότητες που το τυπικό κριτήριο έχει μεγάλη σημασία και, αν δεν το λάβεις υπόψη, αδικείς κάποιους άλλους. «Αυτές δεν είναι ίδιες περιπτώσεις» υπογράμμισε ο κ. Πετρόπουλος. «Κάποιοι στη στρατιά των ανέργων ψάρευαν ψηφοφόρους με πλαστά πτυχία που τους ετοίμαζαν οι ίδιοι οι κομματικοί μηχανισμοί. Αυτά είναι άλλης ποιότητας προβλήματα» σχολίασε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν χωρίς περικοπές, ενώ έκανε λόγο για αυξήσεις σε 620.000 συντάξεις.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση