GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο

Για τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 αναβλήθηκε η συζήτηση στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου της συλλογικής αγωγής 4.500 δανειοληπτών σε βάρο...

Για τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 αναβλήθηκε η συζήτηση στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου της συλλογικής αγωγής 4.500 δανειοληπτών σε βάρος της τράπεζας Eurobank για το θέμα των δανείων σε ελβετικό φράγκο.

Ειδικότερα, σήμερα ήταν να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η αγωγή 4.500 δανειοληπτών για τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογράψει σε ελβετικό φράγκο.

Όμως, η τράπεζα ζήτησε την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς αναμένεται η έκδοση απόφασης από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για το ίδιο θέμα, μετά από ατομική αναίρεση που έχει ασκηθεί κατά εφετειακής απόφασης.

Τελικά, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης της υπόθεσης και όρισε νέα δικάσιμο μετά από ένα χρόνο, δηλαδή, στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Η υπόθεση απασχόλησε το ανώτατο πολιτικό δικαστήριο μετά από απόφαση του Εφετείου Αθηνών το οποίο εξαφάνισε την πρωτοβάθμια κρίση της Δικαιοσύνης με την οποία δικαιώθηκαν οι δανειολήπτες.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση