GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ που είναι υποψήφια για δύο Όσκαρ πορνογραφίας...

H Inna Innaki, ή Ίνα Sirina όπως αρχικά καθιερώθηκε, είναι και φέτος υποψήφια σε δύο κατηγορίες στα AVN Awards, τα "Όσκαρ του πορνό...

H Inna Innaki, ή Ίνα Sirina όπως αρχικά καθιερώθηκε, είναι και φέτος υποψήφια σε δύο κατηγορίες στα AVN Awards, τα "Όσκαρ του πορνό" όπως αποκαλούνται.
Η ίδια μας καλεί μέσω Twitter να ψηφίσουμε για να την αναδείξουμε νικήτρια.
Φιγουράρει στις κατηγορίες "Best Foreign-Shot All-Girl Sex Scene" ενώ μπήκε και στις υποψηφιότητες των fan Awards του ΑVN, στην κατηγορία "Most Spectacular Boobs".
Η ανάδειξη των νικητών θα ανακοινωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

H Inna είχε ανακηρυχθεί καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη σταρ για το 2016 στα DDF Awards. Το 2017 είχε κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης Ευρωπαίας σταρ στα Ero Awards 2017.
Πέρυσι, παρότι είχε μπει και πάλι στα βραβεία του κοινού των ΑVN Awards, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει. Επίσης, η Inna είναι κεντρικό πρόσωπο του erotic-festival που θα διεξαχθεί φέτος από τις 17 μέχρι τις 20 Μαΐου στο Φάληρο (Tae Kwon Do).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση