GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κλείδωσε» η ημέρα άφιξης του Πιτίνο στην Αθήνα

Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ώρες. Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο διάδοχος του Τσάβι Πασκο...

Το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ώρες. Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο διάδοχος του Τσάβι Πασκουάλ, με τον 66χρονο προπονητή να έχει... ανακοινώσει την συμφωνία του με την πράσινη ΚΑΕ για τους επόμενους μήνες μέσα από «τιτίβισμα» που έκανε σήμερα.

Ο πολύπειρος κόουτς, μάλιστα, έρχεται άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αμερικανός τεχνικός θα αναχωρήσει από τις ΗΠΑ το απόγευμα και αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται στη χώρα μας. Σκοπός του ταξιδιού είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να πιάσει δουλειά.

Ο Πιτίνο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδος και το ταξίδι του στη χώρα μας δείχνει και τη διάθεση που έχει όσον αφορά την προοπτική των πράσινων. Κι αυτό, γιατί ο 66χρονος προπονητής έρχεται στην Αθήνα με μεγάλη όρεξη για δουλειά, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του εκτός των ΗΠΑ, ενώ η «δίψα» του να πετύχει είναι μεγάλη.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αναφορικά με τα θέματα που σχετίζονται με την ομάδα και το ρόστερ, γεγονός που δείχνει πως έχει εικόνα για τους παίκτες που θα έχει να διαχειριστεί προσεχώς.

Ο Πιτίνο αναμένεται να είναι «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση του τριφυλλιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο το αν θα καθίσει στον πράσινο πάγκο στο ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση